Today.ua

Постачальники газу показали тарифи на лютий: у чотирьох компаній ціни на газ нижче 6,99 грн за кубометр

Газопостачальні компанії 26 лютого оприлюднили свої тарифи для побутових споживачів на лютий. Згідно з рішенням уряду, вони не повинні перевищувати 6,99 грн за кубометр. Але є постачальники, чиї ціни на газ дешевше конкурентів.

Зокрема, найдешевший газ пропонує постачальник Megawatt - 6,88 грн за кубометр, "Агросинтез Трейдинг" - 6,88 грн за кубометр, "Енергетичні ресурси України" - 6,90 грн за кубометр, "ВОЛИНЬЕЛЕКТРО Збут" - 6,97 грн за кубометр, ETG.UA - 6,98 грн за кубометр.

"Нафтогаз" буде продавати блакитне паливо ще дешевше - за 6,86 гривень/кубометр. У компанії активно борються за своїх клієнтів і надають їм чималі знижки. Для тих клієнтів, хто підключений до тарифу "Річний", газ буде відпускатися за тією ціною, яка вказана в річному договорі: по 4,73, або по 5,24 або по 6,45 гривні за кубометр.

Газзбути повинні оприлюднити вартість газу за 5 днів до початку місяця, якщо ціна на наступний місяць буде відрізнятися від попереднього. Ті газопостачальники, які ще не оприлюднили лютневу ціну на свої тарифи, не змінили свої ціни в порівнянні з січнем.

Нагадаємо, фіксована ціна на газ встановлена до кінця березня. Далі українців переведуть на річні контракти і тарифи знову зміняться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ