Today.ua

Пенсійний фонд розповів про переваги однойменного мобільного застосунку

Одержати повний онлайн-зв'язок та обмін особистими документами із Пенсійним фондом, а також вичерпну інформацію щодо законодавчих змін, які стосуються пенсії, можна з допомогою мобільного застосунку "Пенсійний фонд".

Цей діджитал-сервіс, який можна завантажити з Google Play або AppStore , абсолютно безкоштовний. Завантаживши його, будь-хто може одержати вичерпну інформацію з усіх питань, що стосуються нарахувань пенсії, а також отримає змогу обмінюватись особистими документами із Пенсійним фондом. Усі маніпуляції можна буде здійснювати мобільно – з планшету або смартфону.

Зокрема, мобільний застосунок "Пенсійний фонд" дає такі можливості:

Отже, за допомогою мобільного застосунку "Пенсійний фонд" можна отримати весь спектр послуг, який надає веб-портал Пенсійного фонду. Таким чином, встановивши цей застосунок, клієнт отримує обопільний електронний зв'язок із Пенсійним фондом України у будь-який час доби і з будь-якої точки земної кулі.

Нагадаємо, ситуація із наповненням Пенсійного фонду із кожним роком гіршає. Якщо справи не підуть на лад, то вже невдовзі ПФ може збанкрутувати, а виплати літнім українцям опиняться під загрозою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ