Today.ua

З душовою кабіною та раковиною біля вхідних дверей: у Києві продають незвичайне житло – фото

У Києві виставили на продаж незвичне житло. Квартира настільки маленька, що дешева кабіна та раковина в ній розташовані безпосередньо біля вхідних дверей.

Об'єкт нерухомості знаходиться на проспекті Відрадний, на першому поверсі п'ятиповерхового будинку. Загальна площа квартири – всього 19 квадратних метрів.

Крихітний простір розділили на дві зони. Одна з них – житлова, в ньому розташовані ліжко, шафа, холодильник, телевізор та стіл. Вона займає 12 кв. м.

Друга зона поєднує в собі функції кухні та вбиральні – її площа становить 7 кв. м. У туалеті настільки мало місця, що раковину довелося розмістити біля вхідних дверей. Навпроти встановлена душова кабіна.

За даними оголошення, опублікованого на порталі OLX, вартість квартири складає 27 тисяч доларів. Продавець повідомив, що за ці гроші покупець отримає житло з металопластиковими вікнами, ламінатом та новими радіаторами.

"Вікна виходять у двір, порядні сусіди. Гарне місце розташування, зручна транспортна розв'язка, зупинка громадського транспорту за дві хвилини ходьби від будинку", – вказано в оголошенні.

Нагадаємо, що ринок житла в Україні відновлюється після падіння, спричиненого повномасштабною війною. Кількість пропозицій квартир та будинків у різних цінових категоріях збільшується, як і попит на нерухомість.

Столичні ріелтори очікують восени підвищення попиту на об'єкти, бо до Києва повертатимуться як студенти на навчання, так і біженці. Агенти спрогнозували подорожчання оренди квартир за два місяці.

Раніше повідомлялося, що у Києві маленьку квартиру з єдиним вікном над унітазом здають в оренду за 4300 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ