Today.ua

Вибух на дитячому майданчику у Києві: поліція повідомляє про одного загиблого

У Києві сьогодні вдень пролунав вибух на дитячому майданчику. В результаті події загинула одна людина.

Як повідомляє інтернет-ресурс "Київ оперативний", трагедія трапилася в Солом'янському районі столиці, на Чоколівському бульварі. Вибух прогримів близько 14:30. До місця трагедії швидко прибули правоохоронці. Поліція оточила дитячий майданчик.

Внаслідок вибуху загинула одна людина - дорослий чоловік. За попередньою інформацією, він підірвав себе гранатою. На щастя, інших дорослих і дітей на цей момент мабуть поблизу не було: обійшлося однією жертвою.

Про особу загиблого, як і про причини, що спонукала його на відчайдушний вчинок, поки нічого не відомо. Люди під повідомленням про подію залишили своъ коментарі. Пишуть, що вибух був дуже сильний, він рознісся по всій окрузі. Крім того, багато обурюються, що чоловік вирішив накласти на себе руки на дитячому майданчику. Ще хтось пише, що одним неадекватним стало менше. І майже ніхто не припускає, що людину мог штовхнути на це крайній ступінь розпачу.

"Хоч з дому вийшов. А взагалі страшно, скільки їх ще таких з гранатами", "Блін, чому саме дитячий майданчик? Це ж вже не вперше таке", А чого на дитячому майданчику? Є більш гідні місця для цього і ефекту буде більше "," Це його життя, і був його вибір", " А чого було до дитячого садка пертися, топай в ліс раз так закортіло і не лякай дітей"," Не в ліс, а до кабміну "," Довели людей ", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, в Києві п'яний водій влаштував ДТП, в якому ухитрився пошкодити відразу сім автомобілів, що стояли на світлофорі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ