Today.ua

ПриватБанк повертає клієнтам по 500 гривень за оплату комуналки - гроші дістануться не всім

ПриватБанк, несподівано для самого себе, піддався нападкам своїх клієнтів, які не дочекалися від нього обіцяних 500 гривень на оплату комуналки. Люди, які звикли судити про зміст інформації лише за її заголовком, прочитали, що ПриватБанк пропонує своїм клієнтам по 500 гривень на оплату комуналки, і стали чекати обіцяних грошей.

Та, як з'ясувалося, гроші дістануться не всім. Втім, ПриватБанк аніскільки не приховував цього. Фінустанова оголосила конкурс серед користувачів банківського додатку Приват24, які вперше оплачують комуналку через цей сервіс. Це було головною умовою участі в розіграші призів.

Другою умовою була сума рахунку, сплаченого через систему Приват24. Вона повинна була складати не менше 100 гривень.

Крім того, ПриватБанк повідомляв, що сотня щасливчиків, яким пощастить отримати від нього по 500 гривень на оплату комунального рахунку, буде визначено шляхом розіграшу за принципом лотереї.

Однак чомусь багато клієнтів побачили лише слово ПриватБанк і 500 гривень, що і викликало образи. Тому банк вирішив ще раз роз'яснити умови акції, а заодно закликав своїх клієнтів ретельніше читати інформацію, яка виходить від нього, так само як і від інших джерел.

Нагадаємо, ця акція діє до 20 лютого. Тому нові користувачі Приват24 ще можуть зареєструватися для участі в ній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ