Today.ua

Мер Кличко розбудував свій маєток на Дніпрі: плавучий будинок, вертолітний майданчик та інші зручності

Мер Віталій Кличко, за час своєї роботи київським градоначальником, встиг добряче розбудувати свій маєток на березі Дніпра, пише strana. Журналісти видання змогли в цьому особисто переконатися.

Туди, в заміський маєток на березі Дніпра, з нагоди 49-о дня народження Віталія Кличка, з'їхалася вся близька рідня київського мера, включаючи його дітей і брата Володимира. Маєток розташований неподалік від Вишгорода, в селі Лютеж. Площу (на суші) він займає невелику. Однак завдяки тому, що місце майже незаймане (з трьох сторін оточене сосновим лісом), воно виглядає великим.

Судячи з документів, ця територія з дерев'яним будинком, побудованим у стилі альпійських шале, була придбана подружжям Кличків у 2013 році. Числиться маєток не дружині мера Наталії Єгоровій.

Журналісти видання вирішили туди навідатися 19 липня, у день народження мера. Втім, під'їхати до будинку їм не вдалося – через те, що територія маєтку закрита та охороняється. Однак допитливим журналістам вдалося зняти володіння київського градоначальника з повітря. Самі не літали, але квадрокоптер свою справу виконав.

Як з'ясувалося, Кличко поповнив свій маєток новими об'єктами. Так, на галявині неподалік від будинку розташувався вертолітний майданчик (обидва брати Клички літають на гвинтокрилах). Крім того, уздовж берега з'явилася невелика пляжна зона. А в невеликій бухті розташувався плавучий будинок, в якому можна відпочивати на воді. Крім того, уздовж кромки берега облаштований причал для катерів. Отже, Віталій Кличко зумів облагородити свій маєток. Щоправда, порівняно із заміськими віллами інших чиновників його маєток виглядає доволі скромно.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=76&v=RobI9pwcqmU&feature=emb_logo

Нагадаємо, старший син Кличка, 20-річний Єгор, заявив, що хоче балотуватися в мери Києва. Київський мер поділився цією новиною у соцмережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ