Today.ua

Київська дівчинка, що стала героїнею Мережі через ожеледицю, розповіла як долала Андріївський узвіз

Ожеледь, що перетворила 10 грудня київські вулиці на суцільну ковзанку, для багатьох жителів столиці стала непереборною перешкодою. Так, у Мережу потрапило відео, як дівчинка намагається піднятися вгору по Андріївському узвозу, проте весь час падає. Журналісти розшукали юну героїню відеоролика і розпитали, як їй вдалося дістатися додому.

Маша - так звуть юну киянку, мимоволі потрапила на відео, яке відразу стало вірусним. Камера вуличного спостереження зафіксувала, як дівчинка відчайдушно бореться з ожеледицею.

Маша каже, що впала 40 разів, перш ніж зрозуміла, що самостійно додому їй не добратися. Дівчинці прийшов на допомогу старший брат. Благо, у них велика сім'я - батьки всиновили багато дітей із дитбудинку.

На щастя, жодне падіння дівчинки не завершилося травмою. Як з'ясувалося, Маша займається гімнастикою, і її навчили правильно падати. Проте, як зізналася мати школярки, усі домашні не могли дивитися відео з Машею без сліз.

"Мені не було смішно. Слава Богу, що все скінчилося добре. У Маші дуже спортивний характер, я думаю, про неї будуть тільки смішні і добрі відео", - поділилася жінка.

Нагадаємо, комунальні служби столиці виявилися не готовими до обмерзання та ожеледі. Так, за день 10 грудня в Києві було зафіксовано рекордну кількість ДТП. Поліцейські столиці склали протоколи на 127 дорожньо-транспортних пригод.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ