Today.ua

Ані Лорак повернулася в Україну і відразу змінила зовнішність: фото перетворення

Співачка Ані Лорак, яка вже понад шість років проживає в Москві і не виступає в Україні, раптово повернулась до Києва. Причому невдовзі після приїзду вона зайшла до салону краси і кардинально змінила свою зовнішність.

На фото, яке Кароліна розмістила в сторіз свого Instagram, співачка з'явилася в абсолютно новому і незвичному образі. На Кароліні - темні легінси і темно-сіре худі оверсайз. Втім, шанувальникам не звикати бачити свою зірку у прогулянковому або домашньому одязі. Тим більше, що за попередній, весняний, локдаун усі зірки встигли неабияк попіаритися в банних, спортивних та інших не сценічних луках.

Увага привертає не одяг зірки, а перетворення її зовнішності. На фото - Ані Лорак в образі блондинки з довгим, трохи скуйовдженим білявим волоссям, зібраним ззаду, судячи з усього, в недбалий хвіст.

Така зачіска далека від ідеальної, що надає дівчині додаткової сексуальності. І, найголовніше, шатенку Ані Лорак в образі блондинки непросто упізнати.

"Що скажете?" - підписала співачка фото, цікавлячись думкою шанувальників.

Що тут скажеш: Кароліна в усякому вбрані красива. Але навіщо їй знадобилося по приїзду до Києва так кардинально змінювати імідж, надівши світлий парик - це питання? Можливо, співачка, яка свого часу не просто їхала з країни, а поспішно її покидала, зацькована нападками активістів, хоче залишитися на час свого візиту до Києва якого менше упізнаною.

Невідомо також, чи приїхала Ані Лорак одна, чи з дочкою Софією. Адже в Києві, як і раніше, поживає колишній чоловік Ані Лорак Мурат, з яким дев'ятирічну Соню пов'язують найтепліші стосунки. Та й самому колишньому подружжю, очевидно, є про що поговорити.

До того ж, в Україні проживає мама артистки. І не виключено, що Кароліна захоче її відвідати.

Нагадаємо, нещодавно Ані Лорак поділилася в Мережі знімками з дочкою на тлі новорічної ялинки. Багато шанувальників відзначили, що Соня, яка раніше була дуже схожа на батька, стає дедалі більше схожою на свою зіркову маму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ