Today.ua

У Києві зняли на відео порятунок собаки, що провалився під лід

Собака, яка провалилася під лід на річці Дніпро в Києві, була благополучно врятовано відважними працівниками МНС України. Тварина під час прогулянки з господинею опинилася під водою і не могла вибратися. Оперативну роботу рятувальників зняли на відео.

15 січня о київську Службу порятунку надійшов виклик, що на Дніпрі собака провалилася під лід. Бійці Державної служби України з надзвичайних ситуацій негайно виїхали на місце події й оперативно зробили все, щоб дістати з води тварину, яка вже з останніх сил трималася на поверхні.

На животі МНСник дістався до пса, але через те, що лід розкришився, бійця витягали вже за допомогою троса по воді.

Виявляється, під час прогулянки з твариною господиня не встежила за тим, як її вихованець дістався до крихкого місця на річці. Жінка змогла увійти в воду тільки до пояса, але зрозуміла, що своїми силами дістати улюбленця їй не вдасться.

Поки тварину відігрівали простирадлами й ковдрами, господині також надали медичну допомогу.

МНСники попереджають киян бути гранично обережними й не виходити на лід, бо на сьогоднішній час покриття ще досить крихке.

Нагадаємо, в ніч на 17-е січня Україну накрив сильний мороз. Попри досить низьку температуру, вода в Дніпрі ще не встигла покритися щільним шаром льоду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ