Today.ua

У Києві відключать опалення в будинках протягом п'яти днів

Мер Києва Віталій Кличко на брифінгу розповів, що будинки киян відключать від опалення найближчим часом. За словами градоначальника, громадяни отримають можливість заощадити значні суми на комунальних платежах.

Віталій Кличко під час брифінгу зазначив, що в останні дні в Києві підвищилася середньодобова температура повітря. Метеорологи прогнозують подальше потепління до рівня понад +8 градусів. З цієї причини, в українській столиці з 5 квітня почнуть відключення подачі тепла.

«Зараз вже прийшли тепліші дні. Вчора було сонце, така, по-справжньому вже, весняна погода. І хотів би повідомити, що з 5 квітня столиця почне процес відключення опалення. На це місту знадобиться близько п'яти днів», - розповів глава КМДА.

Віталій Кличко нагадав, що в Києві вже не вперше відключають опалення до завершення опалювального сезону (15 квітня).

У той же час, раніше 15 квітня не будуть відключати від подачі тепла дитячі сади, школи і лікарні. Дані об'єкти до настання дати завершення опалювального сезону можуть відключити тільки на підставі подачі заявок.

Нагадаємо, Віталій Кличко обіцяв продовжити опалювальний сезон, якщо погодні умови залишаться несприятливими, а середньодобова температура повітря буде нижче 8 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ