Today.ua

У Києві на Великдень відкриють найбільший в Україні парк динозаврів

У Києві готовий до відкриття найбільший в Україні парк динозаврів. Поринути в атмосферу Юрського періоду, де реалістичні експонати знаходяться в максимально наближених до реальних умовах, можна буде на території Гідропарку.

Величезний парк динозаврів в київському Гідропарку вперше відкриє свої двері для відвідувачів в неділю, 2 травня 2021 року, коли православні християни України відзначатимуть Великдень. Про відкриття нової локації повідомили в прес-службі Київської міської ради.

"На відвідувачів чекають понад 100 роботизованих фігур динозаврів реальних розмірів, комахи-гіганти і багато іншого", - заінтригував киян і гостей столиці заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондрієвський.

Представник КМДА зазначив, що з 2 травня почне працювати тільки перша черга парку, відвідувачі зможуть побачити роботизованих тварин: величезних комах і динозаврів льодовикового періоду. Експозиції і тематичні зони були ретельно розроблені під кожну фігуру.

Цей Діно-парк вже побував в Харкові, Дніпрі, Буковелі та Вінниці. Тепер в Києві відкриють найбільший парк загальною площею близько півтора гектара з новими фігурами доісторичних істот і захоплюючими сюжетами, також організатори для зручності відвідувачів створили пішохідні зони та оновили дорожнє покриття.

Нагадаємо, в Києві з 1 травня 2021 р скасовують дію локдауна. Що буде дозволено жителям столиці в період травневих свят?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ