Today.ua

Новий рік на карантині: головну ялинку почнуть монтувати з листопада, але свята не буде

У центрі Києва відразу після проведення місцевих виборів почнеться підготовка до встановлення новорічної ялинки. Святкова красуня буде в цьому році штучною, її висота складе тридцять метрів. Але це буде єдиний атрибут, що нагадує про народні традиції. Всі інші заходи скасують ...

Влада України вже встигла продумати нові правила для зустрічі Нового 2021 року. В умовах пандемії коронавіруса вирішено скасувати всі святкові заходи, на які десятиліттями з'їжджалися гості з усієї країни і з зарубіжжя в українську столицю.

Так, стало відомо, що ярмарку з фуд-кортами, а також святкових концертів на відкритих і закритих майданчиках Києва не буде. Єдине, що буде нагадувати людям про новорічні свята, це встановлена на Софійській площі 30-метрова штучна ялинка. Ближче до свят Софійську площу накриють куполом з ілюмінації, під який будуть пускати всіх охочих, але групами не більше ста чоловік. Глінтвейн і частування продаватимуть в спеціально встановлених кіосках. А святковий настрій створюватиме фонова музика.

Повідомляється, що на організацію новорічних святкувань з бюджету виділять 200 тисяч гривень, решту 35 мільйонів нададуть місту меценати.

Нагадаємо, в Україні за останню добу був побитий черговий антирекорд, за 24 години було підтверджено більш семи тисяч нових випадків зараження коронавірусом. Ситуація виходить з-під контролю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ