Today.ua

Кличко роздає набори проти коронавіруса: кому мерія допоможе захиститися від COVID-19

Коронавірус вніс свої корективи навіть у передвиборчу агітацію. Якщо раніше народу перед виборами роздавали гречку, то зараз пропонують набори засобів індивідуального захисту. Геніальний хід від чинного мера Києва Віталія Кличка ...

Чинний столичний градоначальник Віталій Кличко особисто відвідав бабусю в Шевченківському районі Києва. Екс-боксер підніс жінці набір засобів від коронавируса - ЗІЗ (засоби індивідуального захисту). Таким чином, Віталій Кличко показав, що влада міста пам'ятає і піклується про соціально незахищених громадян української столиці.

Всього планується роздати 60 тисяч наборів ЗІЗ. «Сьогодні відвідав Світлану Андріївну, щоб передати їй один з 60 тис. Наборів із засобами індивідуального захисту і пам'яткою про те, як себе убезпечити від захворювання на коронавірус», - розповів київський градоначальник про плани мерії. В набори ЗІЗ входять антисептики, маски та інші засоби індивідуального захисту, які допоможуть людям убезпечити себе в період пандемії коронавіруса.

«Місто продовжує допомагати соціально незахищеним киянам, особливо - під час пандемії. На жаль, кількість хворих COVID-19 в столиці збільшується. Я вдячний нашим медикам, міським службам, волонтерам та всім небайдужим киянам, з ким ми, єдиною командою, боремося з поширенням коронавіруса в столиці. Ми всі повинні бути обережними, дотримуватися елементарних правил, щоб захистити від хвороби себе і своїх близьких», - закликав співгромадян до обережності Віталій Кличко.

Раніше Віталій Кличко публічно відмовився від допомоги політичної сили Петра Порошенка. Мер Києва заявив, що торгуватися не має наміру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ