Today.ua

ПриватБанк змінює реквізити рахунків для своїх клієнтів

ПриватБанк в лютому перейде на єдиний МФО і автоматично змінить своїм клієнтам реквізити банківських рахунків. Про це повідомили в прес-службі ПриватБанку.

Рішення про перехід всіх філій фінустанови на єдині реквізити прийняла спостережна рада ПриватБанку. Нові рахунки будуть доступні в "Приват24 для бізнесу" (меню "Налаштування" - "Мої реквізити") з 1-2 лютого, в залежності від філії відділення.

Реквізити будуть змінені автоматично. У ПриватБанку заявили, що робота під єдиним МФО дозволить прискорити обробку платежів, а також підвищить якість обслуговування клієнтів. Рахунки з новими реквізитами банк буде відкривати поступово, починаючи з дати, зазначеної в таблиці. Розрахунки по ним почнуться відразу після переводу філії в єдиний МФО.

До зазначеної в таблиці дати ПриватБанк буде приймати платежі на рахунки зі старими реквізитами, а надсилати гроші на нові реквізити. ПриватБанк самостійно повідомить ДФСУ про закриття попередніх рахунків клієнтів.

Раніше повідомлялося, кому ПриватБанк поверне 500 гривень за оплату комуналки, і що потрібно зробити для участі в акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ