Today.ua

“Нова Пошта“ та “Укрпошта“ розповіли, як працюватимуть під час локдауну у Києві

Головні поштові оператори країни – "Нова пошта" та "Укрпошта" розповіли, як працюватимуть під час локдауну у Києві. Вони оприлюднили цю інформацію на своїх сайтах.

Як з'ясувалося, обидва поштові оператори не планують змінювати графіки роботи своїх відділень. Однак особливості в їхній роботі все ж передбачені.

У столиці, в зв'язку з локдауном, припинили роботу багато закладів. Переважно це стосується сфери розваг, торгівлі і спорту. Так, у Києві знову не приймають клієнтів заклади громадського харчування, припинили роботу басейни, тренажерні зали і заклади торгівлі, крім магазинів, які торгують харчовими продуктами, кормами для тварин і побутовою хімією.

Однак "Укрпошти" і "Нової пошти"  поки ці обмеження не торкнулися. По-перше, в них немає одночасно великого скупчення людей. По-друге, вони вже встигли під час попередніх локдаунів напрацювати алгоритм попереджувальних заходів, які мінімізують поширення інфекції у поштових відділеннях.

 

Зокрема, це - дотримання маскового режиму, а також дотримання соціальної дистанції між відвідувачами. Для дотримання соціальної дистанції клієнтам слід враховувати розмітку, зроблену на підлозі.

При цьому, якщо ситуація з коронавірусом у Києві погіршуватиметься, і міська влада буде запроваджувати більш жорсткі заходи, то й відділення "Нової пошти" та "Укрпошти" також відкоригують свої графіки роботи, про що сповістять на своїх сайтах.

Нагадаємо, незважаючи на локдаун у Києві, мережа гіпермаркетів "Епіцентр" подовжує працювати. При цьому в "Епіцентрі" всюди натянуті обмежувальні стрічки, які попереджають, що гіпермаркет торгує лише обмеженим переліком товарів. Але на практиці купити там можна все, треба лише оформити покупку через інтернет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ