Today.ua

Безкоштовні продуктові набори українцям почав роздавати ще один благодійний фонд

Українці можуть отримати гуманітарну допомогу від ще одного благодійного фонду. Йдеться про безкоштовні продуктові набори та перукарські послуги.

Підтримку нашим співвітчизникам у Києві надає благодійний фонд Десняночка Юа. Він допомагає громадянам, які постраждали через бойові дії, та ЗСУ. Фонд заснували у 2022 році, після початку повномасштабної війни.

Волонтери допомагають найвразливішим категоріям українців. Громадяни, які опинилися у складній життєвій ситуації, можуть отримати продуктові та гігієнічні набори, медикаменти, дитяче харчування та корм для тварин. Жінки, які пережили окупацію, також можуть отримати б'юті-послуги.

Як отримати допомогу від благодійного фонду

Безкоштовні продуктові набори та інші речі передбачені для:

Претенденти на отримання допомоги повинні залишити заявки за посиланням.

Щоб отримати послугу безкоштовного обслуговування у перукаря, потрібно заповнити заявку за іншим посиланням. Довідки надають за телефоном: +38 (097) 817-17-70.

Українці мають вказати свої ПІБ та контактні дані, а також пред'явити документ, який підтвердить приналежність до категорії вразливості. Також необхідно вказати, яка допомога потрібна: продукти, ліки, харчування для дітей чи тварин, і уточнити кількість.

Контактна електронна адреса: desnyanochka.ua@gmail.com.

Нагадаємо, раніше українців попередили про масштабне зростання цін на харчові продукти – вони подорожчають на 20%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ